alfredo devin için ürünler (7)

Fine de claire

Fine de claire

Tüm istiridyelerimiz, yüksek gelgit katsayılarında deniz suyu ile beslenen, kilden oyulmuş bu havuzlarda olgunlaştırılmaktadır.
El yapımı konya üretimi - XO konyağı - Rezerv 2012 - 20 cl şişe

El yapımı konya üretimi - XO konyağı - Rezerv 2012 - 20 cl şişe

İstisnai bir ürün, istisnai bir ambalaj gerektirir FRANSIZCA BİR USTALIK Bu konyağı, Fransızca bir ustalığı vurgulamak amacıyla şık bir ambalajla öne çıkarmayı tercih ettik. TÜKETİM TAVSİYESİ: Bu konyağı, bir aperatif olarak veya buzla birlikte tadını çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda aile etkinliklerinizi, yemeklerinizi ve akşamlarınızı da eşlik edebilir.
Kırmızı Yerçekimi Şarabı

Kırmızı Yerçekimi Şarabı

AOP VENTOUX %40 Syrah %30 Grenache noir %30 Carignan
Eau de vie

Eau de vie

Irrésistibles tahıllar, yerel tahılların otantik tadını sunar. Seçilen çeşitleri ekmiş ve sürmüş olan çiftçilerin emeklerinin meyvesini mayalayıp damıttık. Irrésistibles tahıllar, bu çalışmada toprağın işbirliğidir.
Pontarlier Absent - François GUY

Pontarlier Absent - François GUY

Pontarlier'den damıtılmış abisin. 1890 yılında Bay Armand GUY tarafından icat edilen bu tarif, 1915'ten 2001'e kadar yasaklı kalmıştır. Bay François GUY'ın çalışmaları sayesinde, Fransa ve Avrupa'da yeniden yasallaşmıştır. Dikkat, thuyone oranı nedeniyle Avrupa dışındaki yerlerde yasadışı kalmaya devam etmektedir. Yüzyıllık bakır damıtma alemlerinde damıtılması, abisinimize karşılaştırılamaz aromalar kazandırmaktadır. Bitkilerle elde edilen doğal renk. Buzlu su ile karıştırılarak tadına bakılmalıdır. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda çok sayıda altın madalya kazanmıştır. %45 alkol. 20cl, 50cl, litre
TRÜF – 17°

TRÜF – 17°

Renk: Altın yansımaları olan amber Koku: Umami, mantar ve trüf üzerinde çok karmaşık. Ağız: Trüf, pişmiş domates üzerinde çok etkileyici, çok karmaşık ve güçlü, hafif bir acılık trüf tarafından büyük ölçüde örtülmüş. Bitiş: Trüf üzerinde çok uzun, üzüm, hurma, şekerlenmiş meyve aromalarıyla evriliyor, her zaman trüf baskın, genepi, absynt ve gentiyan gibi bitkisel notaların varlığı.
Marianne Evennou

Marianne Evennou

İç mimar, Paris'in 3. bölgesi